Klant worden

Genieten van alle reseller voordelen? Wordt klant van Casibus!

Casibus Cabling Solutions BV is een leverancier van hoogwaardige producten voor uw gestructureerde bekabelingssystemen en elektrotechnische installaties. Wij zijn per 1 januari 2020 aangesteld als één van de twee officiële distributeurs van het merk Datwyler IT infra. Wij zijn hierdoor instaat u te voorzien van alle oplossingen op het gebied van koper-, glasvezel netwerken, brandmeld- functiebehoudkabel en elektra kabel. Van Cat5e, Cat 8, OS2, OM5 en E90 tot speciaalkabel Casibus heeft het in huis. Voor alle toepassingen bieden wij een oplossing en komen samen tot een passende prijsstelling.

Na het invullen van het onderstaande formulier neemt een van onze medewerkers z.s.m. contact met u op om de laatste details door te nemen en u te voorzien van inlog gegevens. 

Door in te loggen kunt u alle prijzen zien.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Veel gestelde vragen

U kunt ons bereiken van Ma t/m Vr van 09:00 tot 17:00 bereiken op 079-7820900 en per mail via factuur@casibussolutions.com

Wij leveren vaak op een bouwlocatie waar heel veel derden rondlopen, om discussies en verwarring te voorkomen vragen wij om een kopie van de pakbon te tekenen.

Jazeker, u kunt ons bereiken van Ma t/m Vr van 09:00 tot 17:00 bereiken op 079-7820900 en per mail via order@casibussolutions.com

Er kan aangegeven worden bij het afrekenen om de artikelen af te halen in ons magazijn.

De prijzen in de webshop kun je alleen zien als je een account heb gekregen van Casibus Cabling Solutions. Deze kun je aanvragen via info@casibussolutions.com en zal na goedkeuring verstrek worden.

Als de order nog niet verzameld of verstuurd is kan deze geannuleerd worden per mail of telefonisch. Indien de order al onderweg of geleverd is kunt u met ons contact opnemen zodat wij alsnog kunnen kijken of wij wat voor u kunnen betekenen.

De voorraad op de webshop is gelinkt aan ons magazijn en is dus up-to-date, Het kan echter altijd voorkomen dat er een fout in het systeem staat waardoor de voorraad toch kan afwijken.

Neem gerust contact met ons op om te vragen of wij het kunnen leveren of dat het wellicht toch in de webshop staat onder een andere omschrijving.

Als wij de artikelen op voorraad hebben kunnen wij indien voor 14:00 besteld normaal gesproken de volgende dag leveren.