FAQs

Frequently Asked Questions

De voorraad op de webshop is gelinkt aan ons magazijn en is dus up-to-date, Het kan echter altijd voorkomen dat er een fout in het systeem staat waardoor de voorraad toch kan afwijken.

U kunt ons bereiken van Ma t/m Vr van 09:00 tot 17:00 bereiken op 079-7820900 en per mail via factuur@casibussolutions.com

Er kan aangegeven worden bij het afrekenen om de artikelen af te halen in ons magazijn.

Neem gerust contact met ons op om te vragen of wij het kunnen leveren of dat het wellicht toch in de webshop staat onder een andere omschrijving.

Wij leveren vaak op een bouwlocatie waar heel veel derden rondlopen, om discussies en verwarring te voorkomen vragen wij om een kopie van de pakbon te tekenen.

Als de order nog niet verzameld of verstuurd is kan deze geannuleerd worden per mail of telefonisch. Indien de order al onderweg of geleverd is kunt u met ons contact opnemen zodat wij alsnog kunnen kijken of wij wat voor u kunnen betekenen.

De prijzen in de webshop kun je alleen zien als je een account heb gekregen van Casibus Cabling Solutions. Deze kun je aanvragen via info@casibussolutions.com en zal na goedkeuring verstrek worden.

Als wij de artikelen op voorraad hebben kunnen wij indien voor 14:00 besteld normaal gesproken de volgende dag leveren.

Jazeker, u kunt ons bereiken van Ma t/m Vr van 09:00 tot 17:00 bereiken op 079-7820900 en per mail via order@casibussolutions.com